ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΥΣΔΠ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Σας γνωρίζουμε ότι από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την 1η  Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων του διοικητικού προσωπικού (μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών για την διετία 1-1-2019 έως 31-12-2020 εκλέχθηκαν οι παρακάτω υπάλληλοι:

Μόνιμο προσωπικό:

1. Πηνελόπη Ελευθερίου του Αθανασίου από τον συνδυασμό «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση» ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Ελένη Αθανασιάδη του Νικολάου     και

2. Δημήτριος Σακκάτος του Γερασίμου, μεμονωμένος υποψήφιος, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Βασιλική Στρακαντούνα του Μάρκου  από τον συνδυασμό «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση»

Προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου

1. Αθανασία (Νάνσυ) Μιχοπούλου του Γαριβάλδη, μεμονωμένη υποψήφια, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την κ.Αγγελική Παπαζάχου του Βασιλείου, μεμονωμένη υποψήφια.

2. Θεόδωρος Χατζηπαύλου του Κωνσταντίνου από τον συνδυασμό «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση» ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την κ.Αθηνά-Παναγιώτα (Πώλα) Μπούρμπουλα.