ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Κ. ΣΙΣΣΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ

Η καθηγήτρια Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου, Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας τιμήθηκε πρόσφατα με το International School Psychology Distinguished Services Award of the International School Psychology Association για τη σημαντική συμβολή της στην επιστήμη και πρακτική στη Σχολική Ψυχολογία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε  κατά τη διάρκεια του 41st Conference of International School Psychology Association στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η κ. Χατζηχρήστου είναι Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας, Διευθύντρια του ΠΜΣ Σχολική Ψυχολογία και του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας. Η κ.Χατζηχρήστου είναι επίσης President-elect of the International School Psychology Association, εκλεγμένο μέλος του Executive Board of Trainers of School Psychology, USA και μέλος του Graduate Education Committee of the National Association of School Psychologists, USA.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμη μία σημαντική διεθνή διάκριση για το Τμήμα Ψυχολογίας και το Εθνικό  και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.