ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ

Η Εφορευτική Επιτροπή, που ορίσθηκε με την υπ’ αριθ. 475/14-11-2019 Πράξη του Πρύτανη για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπου του Διοικητικού Προσωπικού στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών, ορίζει τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα διεξαχθούν οι εκλογές με κάλπη την 26η Νοεμβρίου 2019 από τις 8.30 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ. και την κατανομή των εκλογέων  στα εκλογικά τμήματα, ως ακολούθως:

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1:  Πανεπιστημιούπολη- Φιλοσοφική Σχολή, 8ο ς Όροφος, Γραφείο 83 (πρώην Σπουδαστήριο Γλωσσολογίας)

Οι διοικητικοί υπάλληλοι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε Υπηρεσίες του  Ιδρύματος, με έδρα την Πανεπιστημιούπολη.

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2:  Αίθουσα Συνεδριάσεων Συγκλήτου ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30 Αθήνα)

Οι διοικητικοί υπάλληλοι που ασκούν τα καθήκοντά τους στις λοιπές Υπηρεσίες του Ιδρύματος (Εκτός των υπηρετούντων στα κτίρια της Πανεπιστημιούπολης).

• ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 3:  Συγκρότημα Ευρίπου (Ψαχνά Ευβοίας)

Οι διοικητικοί υπάλληλοι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε Υπηρεσίες του Ιδρύματος, στο Συγκρότημα Ευρίπου-Ψαχνά Ευβοίας.