ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Στις 10.2.2018  πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Υγεία για Όλους», η Παιδιατρική κλινική εξέταση - Εμβολιασμός 65 παιδιών προσφύγων στο Δήμο Κρωπίας  και  σε συνεργασία με τον Κοινωφελή Οργανισμό Solidarity Now.

Η Ιατρική Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε με την Επιστημονική ευθύνη του κ. Γ.  Χρούσου, Καθηγητή Παιδιατρικής - Δ/ντή της Παν. Παιδιατρικής κλινικής Π.Ν.Π΄. ''Αγία Σοφία'' και της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου «Μητέρα»  και με τη συμμετοχή των κκ.  Ελευθερία Βασιλείου παιδίατρος, Παιδιατρική κλινική  «Μητέρα»,  Μαρία Μαρινάκη, Παιδίατρος Α΄ Παν. Παιδιατρική κλινική Π.Ν.Π. «Αγία Σοφία».
Το Σεμινάριο ενημέρωσης γυναικών Προσφύγων: έγινε από στελέχη του τμήματος Οικογενειακού προγραμματισμού του Π.Ν. ΕΚΠΑ «Αρεταίειο Αντισύλληψη-Θηλασμός» με ομιλήτριες τις κκ. Σπ. Νεοφύτου, Εύη Χαραμή, Β. Δρεπανού, Μαίες.
Ο  Έλεγχος Μαστού : από την Επιστημονική Εταιρεία  «Οι Γυναίκες στην Ογκολογία» από την κ. η M. Νικολαϊδου, Παθολόγος - Ογκολόγος
Ο Νοσηλευτικός συντονισμός:  από κ. Π.Τσούγια, Νοσηλεύτρια  π.Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Π.Π.Ν. «Αγλαΐας & Π. Κυριακού»
Ο Υπεύθυνος εμβολίων:  ο κ. Α. Κάμπρας, φαρμακοποιός.

Πρόγραμμα