ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΜΣ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η Ιατρική Σχολή σε συνεργασία με το τμήμα Νοσηλευτικής του Eθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  προκηρύσσει    την έναρξη  του Διατμηματικού   Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών  διάρκειας δύο ετών (Ακαδημαϊκά έτη  2018-2020) το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.-Master) στην «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ». Μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου παρέχεται η δυνατότητα συνέχισης των σπουδών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Η έναρξη των μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος θα γίνει στο χειμερινό εξάμηνο.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων πτυχιούχοι  Επιστημών Υγείας, (Ιατρικής και Νοσηλευτικής) και Ανθρωπιστικών Επιστημών (Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας) των Πανεπιστημίων, πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι. (Τμημάτων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Επισκεπτών Υγείας και Φυσιοθεραπευτών)της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

   Για πληροφορίες και  την  αίτηση υποψηφίου:

 http://school.med.uoa.gr/metaptyxiakes-spoydes/nea-programmata-metaptyxiakon-spoydon-apo-to-akad-etos-2018-19/diatmhmatika/organwsh-kai-diaxeirish-anakoyfistikhs-kai-yposthriktikhs-frontidas-xroniws-pasxontwn.html

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις  έως 28/09/2018  στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής  Κορινθίας 27 Αμπελόκηποι (1ος όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να καταθέτουν το φάκελό τους ιδιοχείρως

Πληροφορίες στο  τηλέφωνο  210-7707669 

 

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Πέτρος Π. Σφηκάκης