ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" : ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΄΄Υγεία για Όλους΄΄ πραγματοποιήθηκε  στις 17.11.2018 , Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου,
σε συνεργασία: με την 1η Υ.ΠΕ.,την Α΄ Π.Π.κλινική Αγία Σοφία, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.
Η Παιδιατρική κλινική εξέταση - Εμβολιασμός παιδιών, έγινε με την Επιστημονική ευθύνη του κ. Γ. Χρούσου, Ομ. Καθηγητή Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας, Προέδρου Συντονισμού του Προγράμματος  της κ. Χρ. Κανακά καθηγήτρια Παιδιατρικής- Ενδοκρινολογίας Δ/ντρια της Παν. Παιδιατρικής κλινικής Π.Ν.Π. ''Αγία Σοφία'' και της Παιδιατρικής κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ».
Συμμετείχαν : κ.Ε.Βασιλείου παιδίατρος, παιδιατρική κλινική του «ΜΗΤΕΡΑ», Κ.Κυτούγιας Νοσηλευτής, Παν. Παιδιατρικής κλινικής Π.Ν.Π. ''Αγία Σοφία''.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο με θέμα  «Αντισύλληψη-Θηλασμός» σε γυναίκες Ρομά από το τμήμα Οικογενειακού προγραμματισμού του Π.Ν. ΕΚΠΑ ΄΄Αρεταίειο΄΄, ομιλήτρια η κ.Eυη Χαραμή, Μαία καθώς και σεμινάριο με θέμα: «Αυτοέλεγχος – Έλεγχος Μαστού», από τον Επιστημονικό φορέα «Οι γυναίκες στην Ογκολογία».

Πρόγραμμα

Αφίσα