ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΛΚΕ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) είναι σε διαδικασία διοικητικής αναδιοργάνωσης και μετακόμισης από το κέντρο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Ήδη στο Κτίριο ΚΕΠΑ, το οποίο ευρίσκεται πλησίον του Κτιρίου της ΤΥΠΑ έχουν ήδη μετακινηθεί το Τμήμα Σχεδιασμού και Προμηθειών και το Τμήμα Στήριξης Έργων.

Όπως γνωρίζετε το τελευταίο εξάμηνο έχουν τεθεί σε εφαρμογή νόμοι, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα πολυπλοκότερες διαδικασίες στον ΕΛΚΕ. Επισυνάπτεται αναλυτική ενημέρωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις Προμηθειών, Υπηρεσιών και Έργων.Προκειμένου να συζητήσουμε τα ανωτέρω, ο Αντιπρύτανης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ κ. Θωμάς Σφηκόπουλος και εγώ σας καλούμε σε Συνάντηση την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 10 πμ στο Αμφιθέατρο Καραθεοδωρή στο Τμήμα Μαθηματικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στη συνάντηση αυτή θα μετέχει και ο Νομικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας κ. Βαγγέλης Μάλλιος.

Είναι χρήσιμο στη συνάντηση αυτή να προσκαλέσετε και τους συνεργάτες σας οι οποίοι εμπλέκονται στη διαδικασία των Προμηθειών, Υπηρεσιών και Έργων.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 10 πμ στο ίδιο Αμφιθέατρο ο κ. Γιώργος Χουρδάκης (Ειδικός Επιστημονικός Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας θα παρουσιάσει τις χρηματοδοτικές δυνατότητες με εξειδίκευση στα 1. ΕΣΠΑ 2014-2020 2. ΕΛΙΔΕΚ και 3. Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund).

Επίσης, παρακαλώ σημειώστε ότι η Κεντρική Εκδήλωση του ΕΚΠΑ για τον εορτασμό των 180 χρόνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 7 μμ στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών.

  

Θάνος Δημόπουλος

Πρύτανης ΕΚΠΑ