ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ"

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 41, ΔΑΦΝΗ

Το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) διοργανώνει στις 4-5 Οκτωβρίου 2019 επιστημονική διημερίδα με τίτλο:

«Η Συμβουλευτική στην Πρακτική άσκηση φοιτητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού: Σύγχρονες Μέθοδοι και Προσεγγίσεις»

Στόχος της διημερίδας είναι να αναδείξει τη συμβολή της πρακτικής άσκησης στην επαγγελματική ανάπτυξη προπτυχιακών φοιτητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και να παρουσιάσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις συμβουλευτικής που αναμένεται να διαθέτουν οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν να ασκήσουν το ρόλο του «Συμβούλου εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής».

Η διημερίδα θα περιλαμβάνει εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής, ομιλίες και ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή Στρογγυλής Τράπεζας.

 

Κεντρική ομιλήτρια της διημερίδας θα είναι η καθηγήτρια DeborahTannehill: EmeritusSeniorLecturer, UniversityofLimerick, Ireland.

Προσκεκλημένος ομιλητής στη Στρογγυλή Τράπεζα: Νίκος Διγγελίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

 

Πρόγραμμα διημερίδας