ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 ΜΕΘΩΝΗ, ΠΥΛΟΣ
 Επιστημονική Διημερίδα με τίτλο «Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού» στην Πύλο

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Δράσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 από τις 17:00-20:00  και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 από τις 10:00-18:00  δωρεάν κλινική εξέταση στο Κέντρο Υγείας Πύλου από την Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Επίσης, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 19:30,   στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης στην Πύλο,  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Π.Ε Μεσσηνίας και την Α'  Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ιατρική Ομιλία από  διακεκριμένους ιατρούς πάνω σε παράγοντες παθογένειας, στην πρόληψη, στη διαγνωστική εξέταση και στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. 

Η Ιατρική Διημερίδα τελείται υπό την Προεδρία  Γεωργίου Κ. Ζωγράφου, Καθηγητή Χειρουργικής, Αναπληρωτή Πρύτανη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και  Διευθυντή της  Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Κυριών Πύλου.

Αφίσα

Πρόγραμμα ομιλιών