ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην «Ημερίδα Αθλητικών Δράσεων Ατόμων με Αναπηρία», που διοργανώνει το Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας/Αναπτυξιακών & Κινητικών Διαταραχών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με τη συνεργασία των Φορέων Ειδικής Αγωγής Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες'' και "ΑΛΜΑ". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΕΚΠΑ (Εθνικής Αντιστάσεως 41- Δάφνη). Θα περιλαμβάνει αγωνίσματα στίβου και επίδειξη του Παραλυμπιακού αθλήματος Boccia.

Ώρα Έναρξης: 10:00 - Ώρα Λήξης: 12:00.

H αθλητική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης με θέμα «Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός στο σύγχρονο κόσμο: παιδεία, κοινωνία & πολιτισμός» που θα διεξαχθεί στο χώρο της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ στις 4-7 Μαΐου 2017.

Οι φοιτητές της ειδικότητας «Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής» της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ θα συμμετάσχουν ενεργά για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η παρουσία σας θα δώσει χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία, τα οποία καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για αναγνώριση και αποδοχή της διαφορετικότητας.