EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

Τρίτη 14 Μαΐου 2024 ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 30

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της καταγραφής της χλωρίδας και της πανίδας του Εθνικού Κήπου που οργανώνει το Ε.Κ.Π.Α., σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.

Το έργο εκπονήθηκε από επιστημονική ομάδα του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή κ. Γεράσιμο Σιάσο.

Χαιρετισμοί από:
− τον Δήμαρχο Αθηναίων, Καθηγητή κ. Χάρη Δούκα
− τον Πρόεδρο του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Αριστείδη Παρμακέλη
− την Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη, κ. Αθηνά Δεσύπρη
− το μέλος του Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Πρaσίνου, Ομότιμη Καθηγήτρια κ. Αμαλία Καραγκούνη.

Παρουσίαση του έργου:
− της καταγραφής της πανίδας του Εθνικού Κήπου από τον Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Παναγιώτη Παφίλη
− της καταγραφής της χλωρίδας του Εθνικού Κήπου από την μεταδιδακτορική ερευνήτρια, Δρ. Αικατερίνα Στέφη.

Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση ακολούθως: