ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επετειακός Τόμος για 180 Χρόνια ΕΚΠΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 180 ΧΡΟΝΩΝ

Στο προλογικό αυτό σημείωμα δεν φιλοδοξώ να ευχαριστήσω ονομαστικά όλους τους συντελεστές αυτής της έκδοσης, ωστόσο δεν μπορώ  να μην αναφερθώ στη σημαντική συμβολή του επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Βαγγέλη Καραμανωλάκη και του Ιστορικού Αρχείου, της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Ιστορίας, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, της Διεύθυνσης Δημοσιευμάτων και Εκδόσεων, του Ε.Λ.Κ.Ε., του Γραφείου Τύπου και της ΜΟ.ΔΙ.Π.  για τη συλλογή, επεξεργασία του υλικού και τη σύνταξη των κειμένων καθώς και του Τμήματος Τυπογραφείου για την γραφιστική επιμέλεια και εκτύπωση του τόμου.

Πέραν αυτού θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τόσο τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής  του εορτασμού των 180 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς του Πανεπιστημίου μας όσο και τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Ιστορίας, τα στελέχη της  οποίας επιφορτίστηκαν με το βάρος της διοργάνωσης όλων των εκδηλώσεων και δράσεων, οι οποίες απετέλεσαν τη βάση για τον επετειακό αυτό τόμο.

Παρατίθεται σύνδεσμος για τον Επετειακό Τόμο αφιερωμένο στα 180 Χρόνια Ιστορίας και Προσφοράς του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θάνος Δημόπουλος

Πρύτανης ΕΚΠΑ