ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ BIOTECH 2020: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ

Με  χαρά  σας  προσκαλούμε  να  συμμετάσχετε  στην επιστημονική ημερίδα BIOTECH 2020: «Τεχνολογίες Υγείας» που πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 (Ξενοδοχείο «Αλέξανδρος», Πλατεία Μαβίλη). Η ημερίδα διοργανώνεται από την Βαλκανική Ιατρική Ένωση, μέσω του Ελληνικού Παραρτήματός της, σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική (Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α.) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το κύριο αντικείμενο της ημερίδας είναι οι τεχνολογίες υγείας και το επιστημονικό της πρόγραμμα έχει έντονο διεπιστημονικό χαρακτήρα με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και επιμόρφωση των εμπλεκομένων στον τομέα της υγείας σε ερευνητικά, επιχειρηματικά, κλινικά, οικονομικά, πολιτικά, νομικά, ιστορικά και ηθικά θέματα της βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, της Ελληνικής Εταιρείας Ψηφιακής Ιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν εξέχοντες επιστήμονες, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, στελέχη της βιομηχανίας, διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί και νέοι ερευνητές. Μέσω των διαλέξεων και των στρογγυλών τραπεζών, θα συζητηθούν σύγχρονες τάσεις, προκλήσεις, ευκαιρίες και προβληματισμοί που συνδέονται με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο της υγείας.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα της ημερίδας και περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://biotech.marketlabs.gr/

Με χαρά σας περιμένουμε να λάβετε μέρος σε αυτό το σημαντικό επιστημονικό γεγονός.