ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Καισαριανής και στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γεώργιος Μελισσηνός" η τελετή λήξης των Εσωτερικών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο  για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης φοιτητών καθώς  και αγώνων επίδειξης Ποδοασφαίρου 5Χ5 και Καλαθοσφαίρισης φοιτητριών.

Τους αγώνες που παρακολούθησαν πλήθος φοιτητών και φοιτητριών αλλά και αρκετοί γονείς ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρει στους φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματός μας μια σειρά δραστηριοτήτων όπως Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Αντισφαίριση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, παραδοσιακούς χορούς, σκάκι κ.α. συμβάλλοντας στην άθληση και τη ψυχαγωγία τους.

Συμμετείχε επίσης σε διεθνή τουρνουά με σημαντικές διακρίσεις και συνδιοργάνωσε με Σχολή ΕΦΑΑ τον 2ο Καποδιστριακό Αγώνα που διεξήχθη στην Πανεπιστημιούπολη με ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι εγγραφές στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο πραγματοποιούνται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας και την προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και είναι δωρεάν.

http://www.lesxi.uoa.gr/foithtiki-merimna/panepisthmiako-gymnastirio.html
https://el-gr.facebook.com/EKPAgym/