"SWIM YOUR WAY"

Το Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής/ Αναπτυξιακών και Κινητικών Διαταραχών, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο  «Swim your Way» στο οποίο είναι εταίρος, συμμετείχε με πέντε  μέλη της παιδαγωγικής του ομάδας στη 1η Διεθνική Συνάντηση που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 21-02-2020 έως 22-02-2020.

Το Πρόγραμμα  «Swim your Way» έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός Οδηγού για την εκμάθηση κολύμβησης σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ατόμων με αναπηρία. Οι συμμετέχουσες  χώρες στο πρόγραμμα είναι  η Ελλάδα, εκπροσωπούμενη  από τον Αθλητικό Σύλλογο Αστερίας και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σλοβενία εκπροσωπούμενη  από τον αθλητικό Σύλλογο Κολύμβησης SD Riba, η Ρουμανία εκπροσωπούμενη  από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βουκουρεστίου και τέλος η Ιταλία εκπροσωπούμενη  από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Euphoria.

Η επόμενη Διεθνική Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος «Swim your Way» θα πραγματοποιηθεί στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, από 15-05-2020 έως 17-05-2020. Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται  με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.