ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑ ΣΤΟ ICPMF13

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑ ΣΤΟ ICPMF13

Το Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων του ΕΚΠΑ συμμετείχε στο πρόσφατο διεθνές συνέδριο ICPMF13 κατά το διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας σειρά επιστημονικών εργασιών που προέκυψαν από εθνικές και διεθνείς συνεργασίες.

Οι συνεργασίες αυτές περιλάμβαναν κορυφαία ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, όπως το Michigan State University, το Norwegian University of Science and Technology, το University of Cordoba, το University of Malta, το NIZO, το CSIC, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, καθώς και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας για τη συμβολή τους: Kirk Dolan, Fernando Perez Rodriguez, Muhammad Ahmed Ihsan, Sholeem Griffin, Eva Balda-Canto, Geoffrey Roudaut, Herwig Bachmann, Marjon Wells-Bennik, Arisia Possas, Olga María Bonilla Luque, Antonio Valero Díaz, Γεωργία Λινάρδου, Μυρσίνη Κακαγιάννη, Εμμανουέλλα Μαγγίπλη, Arisa ThamsuaideeDIONYSIOS TSOUKALASClaudia Siemer, George Katsaros, Marianna Giannoglou and others ....