ΣΥΝΕΔΡΙΑ

30ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ (ISCNP30 & ICOB10)

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ
30ο Διεθνές Συμπόσιο για τη Χημεία Φυσικών Προϊόντων και 10ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα (ISCNP30 & ICOB10)

Εκ μέρους της Διεθνούς Ένωσης Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (IUPAC), έχουμε την τιμή να διοργανώσουμε και να σας προσκαλέσουμε με ιδιαίτερη χαρά στο 30ο Διεθνές Συμπόσιο για τη Χημεία Φυσικών Προϊόντων και το 10ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιοποικιλότητα (ISCNP30 & ICOB10), τα οποία θα διεξαχθούν από κοινού στις 25-29 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι το συμπόσιο της IUPAC στην Αθήνα θα φέρει κοντά επιστήμονες από όλο τον κόσμο προκειμένου να συμβάλουν στην καλύτερη κατανόηση του ρόλου των φυσικών προϊόντων στην ανακάλυψη φαρμάκων, τη διατροφή, την επιστήμη υλικών και την εφαρμοσμένη χημεία. Οι επιλεγμένες διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες, η παρουσίαση νέων τάσεων σε θέματα αιχμής από ανερχόμενους επιστήμονες και η ευρεία συμμετοχή νέων επιστημόνων θα συνδράμουν στην προβολή των πρόσφατων εξελίξεων στον τομέα των φυσικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην Αθήνα, στο κέντρο της Ευρωπαϊκής βιοποικιλότητας, και είμαστε βέβαιοι πως η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για την επιτυχία του συμποσίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
ISCNP30 & ICOB10
Λέανδρος Α. Σκαλτσούνης
Καθ. Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων
Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ 

Ιστοσελίδα Συνεδρίου