EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 5.6.2024

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση προς τιμήν των αφυπηρετησάντων μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού των Σχολών Θεολογικής, Φιλοσοφικής, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Επιστημών της Αγωγής, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) αύριο Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 καιώρα 19.00, κατόπιν παράκλησης μελών ΔΕΠ, αναβάλλεται, λόγω αδυναμίας πρόσβασης στο κέντρο της Αθήνα, καθώς την ίδια ημέρα και ώρα πραγματοποιούνται προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με την νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Ακολουθεί η πρόσκληση για την εκδήλωση προς τιμήν των αφυπηρετησάντων μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού των Σχολών Θεολογικής, Φιλοσοφικής, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Επιστημών της Αγωγής, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 καιώρα 19.00

Πρόσκληση