ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ERASMUS STUDENT NETWORK GREECE

Το Erasmus Student Network Greece διοργανώνει μια διήμερη εκδήλωση που στοχεύει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σχετικά με τα οφέλη της κινητικότητας στη μετέπειτα εξέλιξη και πορεία του ατόμου
και ειδικότερα στον τομέα της απασχολησιμότητας.

Αφορμή για αυτή την εκδήλωση αποτελεί ο εορτασμός του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας με την προώθηση των ευκαιριών κινητικότητας στην Ευρώπη ως μονοπάτι ανέλιξης του ατόμου.

Δράσεις Σαββάτου:

  1. Εθνικός Δομημένος Διάλογος με θέμα «Η συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής και πώς μπορεί να ενισχύσει την απασχολησιμότητά μας».
  2. Mobility Fair, μια έκθεση κινητικότητας όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληροφορίες για το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων γύρω από την κινητικότητα των νέων στις ευρωπαϊκές χώρες.

Δράσεις Κυριακής:

  1. Erasmus Leaders, ένας επιταχυντής καριέρας όπου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε ενότητες που σχετίζονται με την προσωπική και την επαγγελματική τους εξέλιξη.
  2. Career Fair, μια έκθεση καριέρας όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς και να λάβουν προσωποποιημένες συμβουλές για την αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.