ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 2017

Στις 8 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος του κεντρικού κτιρίου του ΕΚΠΑ η Ημερίδα "ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 2017". Πρόκειται για την 42η Ετήσια Μετεκπαιδευτική Ημερίδα της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Εκτός από τα στελέχη, τους συνεργάτες και τους ειδικευόμενους της Θεραπευτικής Κλινικής και του Παθολογικού Τομέα του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», με χαρά σημειώσαμε την παρουσία παλαιών συνεργατών της Κλινικής, συναδέλφων μελών ΔΕΠ της Σχολής μας, καθώς και πολλών φοιτητών μας. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάσθηκαν συνοπτικά τα νεότερα θεραπευτικά δεδομένα που προέκυψαν κατά το 2016 και καλύφθηκαν όλοι οι Τομείς Παθολογίας και των Ειδικοτήτων  της από ειδικούς που ασχολούνται κλινικά, εκπαιδευτικά και ερευνητικά με τις επιμέρους νόσους. Επίσης, διανεμήθηκε δωρεάν ειδικός τόμος με εκτενή αναφορά και βιβλιογραφία στις Θεραπευτικές Εξελίξεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το 2016.

Εκ μέρους της Θεραπευτικής Κλινικής θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και να τους προσκαλέσουμε στις «Θεραπευτικές Εξελίξεις 2018» που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο του Λαζάρου 2018 (31/03/2018).